Fi de curs Vallirana 2013




El passat divendres 21 de Juny vam fer l'exposició del que ha estat el curs 2012/13 de Tai-Txi a la setmana cultural del CGG de Vallirana.

Tot i no comptar amb cares noves d'alumnes que han començat aquest any, van poder sortir un grup gran pel poc espai que tenim per la demostració.

Es va començar amb el escalfament. Aquest escalfament és molt important per estirar i escalfar el cos abans de començar les classes. Seguidament es va fer un treball per parella d'empenya amb les mans molt útil per treballar la suavitat, el canvi de pes i la consciència dels nostres moviments mantenint una correcte postura. La forma de 24 moviments va ser la part més llarga, tancant l' exhibició amb la forma de ventall.

Sis anys després encara hi han nervis com el primer any de sortir, però s'ha de dir que agraeixo a tots i cadascun dels alumnes, els que van sortir, els que no i els que han passat per qualsevol curs dels 6 anys, poder compartir totes les experiències que fan que cada curs sigui diferent i especial.

Per a tots GRACIES!